Over ons

Wij zijn
YZ Group


YZ Group stimuleert ondernemers en haar werknemers om het maximale uit zichzelf te halen.

Wij zijn een modern accountant en belastingadviseur in Capelle aan den IJssel. Iedere MKB-ondernemer (starter, kleine of middelgrote onderneming of zzp-er) kan bij ons terecht voor ondersteuning en advies op maat zowel voor de onderneming als voor privé vraagstukken. We voorzien onze klanten tijdig van relevante cijfers, geven advies en verlenen zekerheid op basis van de laatste inzichten vanuit de markt en wet- en regelgeving.

YZ Group is ontstaan vanuit een coöperatie en brengt dit gedachtegoed nog steeds in praktijk. We zijn er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen.

"Een modern accountant en belastingadviseur in Capelle aan den IJssel die haar klanten graag vooruit helpt."

Wij genieten van ondernemen en het is onze passie om u te helpen het maximale uit uw bedrijf te halen. Dit start met een professionele ondersteuning van uw accountancy-werkzaamheden, maar komt echt tot leven als we face-to-face spreken over uw bedrijf en uw visie. Onze ervaring en positief kritische houding zorgt voor levendige gesprekken waarin keuzes kunnen worden aangescherpt of herzien. Keer op keer zorgt dit voor verrassende resultaten en soms rigoureuze wendingen van de plannen.

Het team van YZ Group bestaat uit jonge talenten en adviseurs met zeer veel ervaring. Deze combinatie is bijzonder nuttig en komt optimaal tot uiting bij een belangrijke overtuiging van YZ Group: namelijk de drive om het beter te doen! Dit kan gaan over onze eigen accountancy werkzaamheden, maar veelal juist ook over de bedrijfsactiviteiten van onze klanten. Waar liggen nieuwe kansen, hoe kan het slimmer, wie kunnen we aan elkaar koppelen? Stuk voor stuk vragen waar we energie van krijgen en die voor veel contactmomenten zorgen. Deze pro-actieve houding spreekt veel ondernemers aan en trekt tegelijk ondernemende collega’s aan.

 
 

Enkele feiten en cijfers


  • Opgericht in 2011
  • Persoonlijke benadering staat centraal
  • Erkend accountant bedrijf
  • Ambitieus en groeiend
  • Een mix van jong en ervaren team
  • Snel en goed bereikbaar
  • Transparant en duidelijk

Contact?


home_lawyer4_pic8

Organisatie